megállapodásA megállapodás és a szemészeti vizsgálat helyszínéül szolgáló helyiség (min. 5m hosszú) kiválasztása után, Önnek mindössze egyetlen kapcsolattartót kell kijelölnie cégénél. Ő segít nekünk a vállalkozására szabott szűrés gördülékeny és gyors lebonyolításában, a szükséges információk begyűjtésében és az érintettekhez való eljuttatásában.

szuresEgy-két héttel a szűrés megkezdése előtt egy kipróbált és egyszerű online előjegyzési naptárat juttatunk el kapcsolattartója számára, amelyben könnyedén rögzíthetik a szűrésben résztvevőket és így mindenki számára tervezhetővé válik a munkanap. Egy dolgozó vizsgálatára fordított idő 20-30 perc között van, annak függvényében, hogy Önök milyen típusú vizsgálatokat igényeltek. Küldünk továbbá egy adatbekérő linket, amelyen a dolgozók meg tudják adni a szükséges adataikat és válaszolhatnak látásukkal kapcsolatos kérdésekre. Ez nagyban meggyorsítja a vizsgálat menetét. Ezen felül világos, könnyen érthető tájékoztató anyagokat juttatunk el kollégái számára, annak érdekében, hogy felkészülten érkezhessenek, így gyorsan jussanak tökéletes diagnózishoz és ideális megoldáshoz.

a szures napjaA szűrés napján, vagy az azt megelőző munkanapon a korábban kiválasztott helyiség (orvosi rendelő, tárgyaló) a korszerű mobil műszerezettségünknek köszönhetően, 1-1,5 óra alatt vizsgálóvá alakítható anélkül, hogy munkatársai napi tevékenységét akadályozná.

latasvizsglatA teljes körű látásvizsgálat, és a szemészeti tanácsadás maximum 30 percet igényel. A megfelelő szemüveg kiválasztása személyenként kb. 15-30 percet vesz igénybe.

5 szervizAmíg kedves szemüveges kollégáit vizsgáljuk, szemüvegeik egy alapos szervizen esnek át.

6 EredmenyA szemészeti szűrést követően, Ön néhány napon belül megkapja a munkaügyi előírásoknak megfelelő szemészeti szakvizsgálat eredményeit (igazolást). A vizsgálati kartonokat melyek a részletes, személyre szóló eredményeket tartalmazzák, egy héten belül PDF formátumban tesszük elérhetővé kollégái számára. A dokumentációkat 5 évig megőrizzük.

7 CertAz utolsó vizsgálat másnapján, elküldjük kapcsolattartójának a dolgozói elégedettség felméréséhez szükséges kérdőív linkjét. A link egy hétig áll nyitva, hogy mindenkinek legyen ideje kitölteni. A felmérés anonim módon történik, de a válaszok alakulását Ön online módon nyomon követheti. Egy héttel a link lezárását követően elküldjük Önnek a kapott válaszok kiértékelését, és a válaszokat tartalmazó táblázatot.

8 szallitAz elkészült szemüvegekért egyetlen lépést sem kell tenniük, mert várhatóan két héten belül, látszerész kollégánk személyesen adja át az érintetteknek. Az átadás során a szemüvegek tökéletes beállításáról is gondoskodik. A későbbiekben felmerülő garanciális, vagy szerviz igény miatt sem kell, hogy fájjon a fejük, hiszen minden szolgáltatást házhoz viszünk.