Kik vagyunk?

Cégünk alapjait 2006-ban raktuk le a szemüvegkeret nagykereskedelem területén, amit azóta is töretlen sikerrel végzünk. Ma már több éves múlttal rendelkezünk optikai üzletünk és a vállalatoknak szóló látásszűrés területén is.

Alapgondolataink:

• hogy minden, amit teszünk, olyan legyen, amit mi is elvárunk ügyfélként
• a csapattagok, akikkel együtt dolgozunk szeressék munkájukat és munkahelyüket
figyeljük a piaci visszajelzéseket, és igazodunk azokhoz
• legyünk jók, meghatározóak és sikeresek azon a területen, ahol dolgozunk
• hogy Ügyfeleink, Önök mindig maradéktalanul elégedettek legyenek

Céljaink

Olyan értéket teremteni, ami nem szokványos a látásvizsgálat területén. Amikor velünk dolgozik valaki, ne csupán egy kötelezettség teljesítése jusson eszébe, hanem hogy ez az a cég, akivel jó volt együtt dolgozni, Ők voltak akiket megkedveltünk, akiket szeretnek munkatársaink.

Csapatunk

Szabi
Ügyvezető

Ide leírhatnám, hogyan is gondolkodom az üzletről, de mire Ön ehhez a részhez ér, pontosan tudja, hiszen a cég amit vezetek, tükrözi ezt. Inkább egy kis személyes dolgot osztok meg Önnel.
Több mint húsz éve kerékpározom, 5-6 éve futok. Volt, hogy kicsit komolyabban, most „csak” szórakozásból, élvezetből, mégis ezt tartom életem legsikeresebb sportidőszakának. A sport sok mindenre megtanított. Céltudatosságra, kitartásra, alázatra, tiszteletre és még hosszasan sorolhatnám. Viszont a legnagyobb dolog amit általa megtapasztalhattam az, hogy mindez csak akkor ér valamit, ha nem akarással, küzdelemmel, fájdalommal és lemondással teszünk a céljainkért, hanem élvezettel, szeretettel, „csak úgy”… és ha a munkámban is így vagyok jelen, akkor bizony az élvezetté válik.

Turi Szabolcs

Ildi
optometrista, kontaktológus


Számomra a Szemrevaló a profizmus és az emberség ötvözete. Minden nap öröm, hogy a része lehetek. Itt a barátaimmal dolgozom, nekem ez nem egy munkahely, hanem egy csapat, akik szívvel-lélekkel teszik a dolgukat. Azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek nem csupán munkájuk van, hanem a munkájuk a hobbijuk. Itt otthon vagyok, és remélem Ön is otthon fogja érezni magát!
Számomra nagyon fontos, hogy Önnek egy szemvizsgálat, ne szükséges rossz legyen, hanem egy pozitív élmény, ahol megtapasztalhatja, milyen az, ha gondoskodnak Önről, ahol bátran kérdezhet és erre érthető választ kap. Minden figyelmem és szakmai tudásom az Öné.

Gyüre Ildikó